Skip to main content
Kennemer Praktijkschool heet voortaan: Forta. Sterk in Praktijk Klik hier voor meer informatie

Maak kennis met…

Een opstapje is goud waard

Welke kansen kunnen werkgevers jou bieden en wat kun jij met jouw kwaliteiten voor hen betekenen? Bij Forta hebben we een breed netwerk opgebouwd met verschillende werkgevers in de omgeving. Van meubelmakers tot banketbakkers. Allemaal plekken waar jij kunt leren in de praktijk, kunt ontdekken wat nu echt goed bij je past en waar je jezelf kunt voorbereiden op je toekomst. Maak hier kennis met een paar hele leuke werkgevers!

Intos – interieuroplossingen

“De jeugd heeft de toekomst en daarom vinden we het fijn om in jonge mensen te investeren! Wij zijn graag één van de stagebedrijven waar jullie terechtkomen om praktijkkennis op te doen, omdat we op die manier actief een bijdrage leveren aan jullie ontwikkeling. Middels goed georganiseerde stageprogramma’s en een persoonlijke praktijkbegeleider, leermeester genoemd, hopen we je te laten inzien wat het vak inhoudt. Onze liefde voor het interieurvak is groot en we dragen dit graag over aan de nieuwe generatie meubelmakers.” Ga hier naar de website van INTOS.

Noppes – Kringloopwinkel

“Iedereen heeft een talent. De kracht en het succes van Noppes is, het vinden van ieders talent en dit vervolgens te ontwikkelen. Ben je op zoek naar een leuke, maar vooral leerzame stageplaats, dan ben je bij ons aan het goede adres!” Ga hier naar de website van Noppes.

Studio Hamerhaai – dutch design van afval

“De stagiaires nemen echt deel aan onze werkzaamheden in de werkplaats. Het is fantastisch om ze te zien groeien!” Ga hier naar de website van Studio Hamerhaai.

Bamboo Import Europe

“Natuurlijk en verantwoord bouwen aan je toekomst!” Ga hier naar de website van Bamboo Import Europe.

Sluit je aan als stagebedrijf! Ontdek de mogelijkheden