Skip to main content
Kennemer Praktijkschool heet voortaan: Forta. Sterk in Praktijk Klik hier voor meer informatie

Forta in beeld

Kijk je mee?

Wij laten graag aan leerlingen, ouders en werkgevers zien hoe wij werken bij Forta. Wat kun je allemaal bij ons ontdekken, doen en leren, hoe ziet het gebouw eruit, welke begeleiding heb je als stagiair nodig en wat is handig om te weten als je na Forta wil gaan werken of een opleiding gaat volgen.
Check onze filmpjes en kijk met ons mee!

Making F

Ben je nieuwsgierig  naar Forta? Kijk dan deze Making F film waarin leerlingen met trots laten zien hoe wij werken en leren op Forta.

Na Forta: uitstroom

Je gaat bijna van school. Je bent 18, je hebt een baan of je gaat een opleiding volgen. Als je van school gaat, zijn er een aantal belangrijke zaken die fijn zijn om te weten. In dit filmpje krijg je hier meer informatie over.

ProZo-vragenlijst: hoe tevreden zijn jullie?

Elk jaar vullen leerlingen, ouders en medewerkers bij Forta de ProZo-vragenlijst in. Maar wat is dat eigenlijk? En wat gebeurt er met de antwoorden? Je ziet het in dit filmpje.

Begeleiding stagiair op het werk

Een stagiair van Forta op de werkvloer? In dit filmpje krijg je tips hoe je deze leerling op de juiste manier kunt begeleiden.

Kerstwens

Tijdens de kersttijd stond er in de aula van onze school een wensboom. Leerlingen mochten hun liefste wens opschrijven en in de boom hangen. Onze wens is dat al deze wensen uit zullen komen!

Wat speelt er? Check it out

Geen categorie
7 oktober 2022

ESF subsidie 2022-2023

Forta krijgt in de nieuwe subsidieperiode uit het Europees Sociaal Fonds Plus (ESF+ 2021-2027) een financiële bijdrage. Het Europees Sociaal…
Geen categorie
26 september 2022

Studiedag

Dinsdag 27 september heeft het hele team van Forta een studiedag. Ook wij blijven leren en ontwikkelen. Wij kunnen deze…
Geen categorie
20 september 2022

Onderwijs aan asielzoekers

Als praktijkschool is Forta een onderdeel van de Stichting Voortgezet Onderwijs Kennemerland (SVOK). Wij vinden het daarom belangrijk informatie van…
Geen categorie
24 augustus 2022

Start schooljaar 2022-2023

Dinsdag 30 augustus starten we het nieuwe schooljaar met de introductieweek. 1e en 2e klassen starten om 08:30 uur en…
Toon meer