Skip to main content
Kennemer Praktijkschool heet voortaan: Forta. Sterk in Praktijk Klik hier voor meer informatie

Forta in beeld

Kijk je mee?

Wij laten graag aan leerlingen, ouders en werkgevers zien hoe wij werken bij Forta.

Hoe ziet je leerroute eruit op Forta, wat kun je allemaal bij ons ontdekken, doen en leren, hoe ziet het gebouw eruit, welke begeleiding heb je als stagiair nodig en wat is handig om te weten als je na Forta wil gaan werken of een opleiding gaat volgen.
Check onze leeroute en filmpjes en kijk met ons mee!

Making F

Ben je nieuwsgierig  naar Forta? Kijk dan deze Making F film waarin leerlingen met trots laten zien hoe wij werken en leren op Forta.

Na Forta: uitstroom

Je gaat bijna van school. Je bent 18, je hebt een baan of je gaat een opleiding volgen. Als je van school gaat, zijn er een aantal belangrijke zaken die fijn zijn om te weten. In dit filmpje krijg je hier meer informatie over.

ProZo-vragenlijst: hoe tevreden zijn jullie?

Elk jaar vullen leerlingen, ouders en medewerkers bij Forta de ProZo-vragenlijst in. Maar wat is dat eigenlijk? En wat gebeurt er met de antwoorden? Je ziet het in dit filmpje.

Begeleiding stagiair op het werk

Een stagiair van Forta op de werkvloer? In dit filmpje krijg je tips hoe je deze leerling op de juiste manier kunt begeleiden.

Kerstwens

Tijdens de kersttijd stond er in de aula van onze school een wensboom. Leerlingen mochten hun liefste wens opschrijven en in de boom hangen. Onze wens is dat al deze wensen uit zullen komen!

Wat speelt er? Check it out

Geen categorie
18 januari 2024

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 januari is de Jan van Kuikweg ter hoogte van Forta afgesloten wegens werkzaamheden. Voetgangers en fietsers kunnen Forta…
Geen categorie
18 januari 2024

Themaweek Werkend Leren

Tijdens de themaweek Werken Leren staan belangrijke thema's en vragen centraal die gaan over uitstroom, wonen, werken, vervolgopleiding en "wat…
Geen categorie
21 december 2023

Glitter & Glamour party

Woensdag 20 december was het weer feest op Forta. leerlingen hebben genoten van de muziek, alcohol vrije cocktails, broodjes, hapjes…
Geen categorie
15 december 2023

Tata Steel en KUUK helpen bij Groen

Medewerkers van Tata Steel en KUUK hebben samen met docenten en leerlingen van Forta nieuwe bomen gepland op Forta. Naast…
Toon meer