Skip to main content
Kennemer Praktijkschool heet voortaan: Forta. Sterk in Praktijk Klik hier voor meer informatie

In de Heemskerker Courant van 10 januari stond dit positieve artikel over het succesvolle kerstdiner dat de sector Horeca heeft georganiseerd voor Humanitas.

REGIO – Voor de derde keer mochten gasten van Humanitas vorige maand aanschuiven bij de Kennemer Praktijkschool voor het inmiddels traditionele kerstdiner. Leerlingen van de school deden de inkopen, bereidden het diner en serveerden het ook uit. Het werd een groot feest…!

Ruim zeventig gasten genoten van het kerstdiner. Humanitas dankt de deelnemers en de vrijwilligers, die deelnemen aan activiteiten als maatjes immigranten en maatjes GGZ of huisbezoeken afleggen voor hun inzet. Ook dankt de organisatie AH XL, Beentjes groenten Castricum, VB vis IJmuiden en Geha Laverman voor het financieel ondersteunen van het kerstdiner. De muzikale omlijsting werd verzorgd door het koor van de Beverwijkse Sint Agathakerk. Namens de Kennemer Praktijkschool heeft het horecateam onder leiding van Frenk, Esseline, Coshita, Jesse en Ed veel tijd en energie in het kerstdiner gestoken.

 

Terug naar overzicht